English

Bruidsjapon vermakenTrouwjurk vermaken

U heeft al een bruidsjurk, maar hier en daar moet er nog wat aan vermaakt worden? De bruidsjapon is niet op maat, te wijd, te lang of juist te strak? Of u wilt juist een andere touch eraan geven? Denk maar aan de jurk van Oma of uw moeder. Laat uw trouwjurk vermaken of aanpassen door één van onze experts in dit vak in ons atelier in de buurt van Haarlem.

Een trouwjurk vermaken is een vak apart. Het vergt Passie, inzicht, handvaardigheid en geduld.

Heeft u al een idee of een beeld, en wilt u een afspraak maken? Dan kunt u een afspraak inplannen. Bepaal zelf wanneer het bezoek het beste uitkomt. U mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Tijdens uw eerste bezoek nemen samen door wat uw wensen zijn. Dus gaan we passen en spelden, en kijken naar wat de mogelijkheden zijn om uw trouwjurk op maat en naar uw wensen te maken.

We maken direct een afspraak zodra uw jurk af is. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van de drukte; soms na twee weken of bij grote drukte een maand. We gaan de jurk eerst doorpassen en kijken of alles past en naar wens is. Zo ja, dan kunt u de japon direct meenemen. Overigens hebben wij natuurlijk ook toebehoren zoals hoepels, sjaals, lingerie, schoenen, sieraden en eventuele kinderjurkjes. Dus alles onder één dak.

Style Devotion bied deze categorie bruiden een perfecte uitkomst. Met ruim 40 jaar ervaring, kunnen we u deze unieke service bieden om uw bruidsjurk te vermaken aan uw exacte wensen en maten.

Moeders trouwjurk vermakenWij maken uw droomjurk perfect en op maat zoals u dat wilt, passend en perfect op uw maat en figuur

We hebben vele verschillende stijlen voorbij zien komen in ons atelier bij Haarlem, en toch zijn we nog iedere keer verbaast als er weer wat unieks ontstaat. We hebben voor alle gevraagde opdrachten leuke ideeën en de juiste oplossing. Onze eigen coupeuse en coupeur maken uw trouwjurk vervolgens helemaal passend naar uw wensen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en we zien ieder detail.

Prijsbepalen om een trouwjurk te laten vermaken.

Voor een prijsbepaling kunt u het beste eerst langs komen in ons atelier om de japon te laten zien. We kijken samen naar de mogelijkheden en bespreken de uiteindelijke prijs. De stoffen zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs. Voor een perfect resultaat, kom minstens twee maanden van te voren met uw bruidsjapon langs. Ook al is de trouwjurk niet bij ons gekocht, we kunnen hem aanpassen naar uw wensen. Een prijsindicatie voor het vermaken van uw jurk is tussen de €175 en €250 euro.