English

By Martin

Ik ben Martin Scheewe, de trotse eigenaar van Style Devotion in IJmuiden, vlak bij Haarlem. Ruim 40 jaar geleden ben ik begonnen met mijn winkel in de Generaal Cronjéstraat in Haarlem, om trouwjurken te ontwerpen en op maat te maken. Met veel plezier ben ik altijd in de weer voor mijn bruiden. Altijd bezig met het zoeken naar de mooiste jurken en met het perfectioneren van onze service. Zo bieden wij een sublieme vermaakservice!

Onze werkwijze

Gezelligheid, goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het uitzoeken en passen van uw bruidsjurk is een feest en zo willen we ook dat u dat bij ons kunt ervaren. U kunt een jurk uitkiezen en die aan uw wensen laten aanpassen, zelf een nieuwe creatie ontwerpen met een van onze ervaren specialisten, of een reeds bestaande bruidsjapon van bijvoorbeeld Oma of uw moeder laten vermaken tot uw eigen droomjurk!

Een trouwjurk van Bruidsatelier Style Devotion wordt volledig op maat naar u wens met de hand gemaakt in ons eigen atelier in IJmuiden. U bepaalt zelf hoe uw bruidsjapon eruit moet zien. Ons doel is om uw dromen in vervulling te laten gaan.

Wilt u een bruidsjapon waar er maar één van bestaat? Style Devotion bied u deze Unieke kans!

Wij maken exclusieve handgemaakte bruidscouture uit eigen atelier. Eerst hebben we een uitgebreide kennismaking. Wie bent u, wat zijn uw wensen, budget, wat verwacht u precies? Na dit gesprek maken we samen het perfecte ontwerp wat past bij uw figuur, wensen en karakter. Hierna maken we een pasmodel. Na een eerste passessie heeft u een goed beeld van wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Na goedkeuring van het model en het doornemen van de kosten, wordt het model in de juiste, door u uitgekozen stof gemaakt, welke u kunt uitzoeken in ons stalenboek. Levertijd is ongeveer 3 a 4 maanden; dit kan in overleg mogelijk wat minder.

De benodigde lingerie hebben we uiteraard ook in huis net zoals de bruidsschoenen en de bruidsaccessoires. De bruidsschoenen kunnen we naar wens in de kleur van de stof leveren.

Handgemaakte, goedkope droomjurk

Als u zoekt naar een goedkope trouwjurk voor misschien wel de belangrijkste dag van uw leven, betekend dit niet dat u niet uw droomjurk kunt vinden! Integendeel, Style Devotion koppelt hoge kwaliteit aan elegantie en betaalbaarheid. De trouwjurken worden op maat gemaakt en kosten niet teveel. U bent vrij in de ontwerpkeuze, stoffen, kleuren en bewerkingen. Een prachtige, op uw lijf geschreven bruidsjurk behoort ook voor u tot de mogelijkheden. Neem contact op voor vragen of advies over uw goedkope droomjurk.

Professionele betaalbare kwaliteit

Het idee dat een mooie bruidsjapon erg duur is, is een misvatting. Style Devotion bewijst al jaren dat goedkope trouwjurken van professionele kwaliteit kunnen zijn, met een schitterende uitstraling. De jurk wordt speciaal voor u op maat gemaakt, voor elk denkbaar figuur. Ook als u erg lang bent, of een maatje meer heeft. Uiteraard word van tevoren de prijs met u besproken, zodat u niet onaangenaam verrast wordt door toeslagen achteraf.

Bruid & Bruid.

Ben jij diegene die geen Gom maar een fantastische bruid heeft ontmoet, en is het nu tijd om te trouwen? Dan kan het soms wat moeilijker zijn om twee mindblowing bruidsjurken of pakken te vinden. Zeker als je op zoek bent naar iets wat met elkaar moet matchen. Style Devotion biedt deze mogelijkheid!

Vele stellen gingen jullie voor!

Twee trouwjurken nodig of een een te gek broekpak?

Kies bij de outfits of jullie allebei een jurk willen dragen, of dat iemand een pak zal dragen. Veel lesbische bruiloften hebben betrekking op twee meisjes die een trouwjurk dragen of een van hen draagt ​​een pak. Het maakt niet uit, zolang je allebei blij bent met je outfit voor de grote dag.