English,

Bruidsmode Style Devotion by Martin

Style Devotion by Martin

Style Devotion krijgt van haar klanten 5 van 5 sterren gebaseerd op 66 Reviews

Kimberlee Waymann Kimberlee Waymann

11 september 2021

Beoordeling: 5 van 5

Martin was fantastic! My friend and I came to get our dresses altered and he was so caring and helpful. So happy we found his store - Dank je wel Martin

Katarina Hrnjez Katarina Hrnjez

15 augustus 2021

Beoordeling: 5 van 5

Martin heeft last minute mijn bruidsjurk kunnen innemen. Hij paste perfect. Erg vriendelijk en goede service.

Joyce Blom Joyce Blom

8 juli 2021

Beoordeling: 5 van 5

We konden super snel terecht voor het op maat maken van onze jurken toen door versoepeling van de corona maatregelen de bruiloft toch door kon gaan. Martin gaf ons beide direct het gevoel dat het allemaal goed zou komen en heeft niet gelogen. Hij heeft echt laten zien dat hij een vakman is die weet wat hij doet. De jurk moest bijna 3 maten ingenomen worden en desondanks paste hij perfect en was het alsof er nooit iets aan gedaan was. Kortom qua vakwerk een absolute aanrader en daarnaast is Martin een enthousiaste lieve man.

Brigitte Elderbroek Brigitte Elderbroek

7 juli 2021

Beoordeling: 5 van 5

Ik ben zo blij dat ik martin heb gevonden! En de trouwjurken die hij heeft zijn super mooi.

Anna Anna

29 juni 2021

Beoordeling: 5 van 5

Mijn bruidsjurk is perfect vermaakt, zo goed zelfs dat het niet zichtbaar is dat deze er ooit wat anders heeft uitgezien (geen eenvoudige opgave aangezien het ingenomen stuk volledig uit kant bestond). Zeer tevreden!

Truc My Nguyen Truc My Nguyen

23 mei 2021

Beoordeling: 5 van 5

Heel blij met het eindresultaat! Martin neemt echt de tijd voor je. Echte vakwerk en hartstikke gezellig om te komen passen in de winkel. Nogmaals bedankt Martin!

E.C.M. Berg E.C.M. Berg

21 mei 2021

Beoordeling: 5 van 5

Goed geholpen! Fijne informele sfeer en de jurk zat als gegoten :)

Ryanne Boonstra Ryanne Boonstra

15 mei 2021

Beoordeling: 5 van 5

Martin is een spontane ,vriendelijke behulpzame en geduldige man echt een topper ! Niets is hem te veel ! Moet er een jurk vermaakt of hersteld worden geen probleem !. Echt een aanrader om even langs te komen.

Jolien Jolien

19 september 2020

Beoordeling: 5 van 5

Martin heeft mijn jurk op maat gemaakt voor mijn bruiloft begin september 2020. De jurk heb ik in het buitenland gekocht en in een zoektocht online om deze op maat te laten maken, kwam ik bij Style Devotion terecht. Martin is een echte vakman, zeer sociaal en gezellig en heeft oog voor je wensen. Er moest flink wat stof ingenomen worden, maar na het vermaken sloot het kanten patroon nog steeds perfect op elkaar aan. Cups naaide hij ter plekke in vijf minuten perfect in de jurk, net als het bijknippen en afwerken van de sluier. Mijn jurk zat perfect en bleef perfect de hele trouwdag zonder losse draadjes. En dat voor een zeer schappelijke prijs. Naast het op maat maken van jurken heeft hij ook de prachtigste trouwjurken te koop in zijn winkel hangen.

Caroline Caroline

4 augustus 2020

Beoordeling: 5 van 5

Martin heeft mij echt super goed geholpen met het vermaken van mijn jurk. Ik heb mijn jurk ergens anders gekocht. Daar hedden ze een extra lapje stof meegegeven omdat ik de jurk iets te bloot vond. De extra stof bleek later een verkeerd patroon te hebben. Martin heeft een bijpassende stof gevonden en de stof fantastisch in mijn jurk verwerkt. Ook de andere vermakingen zien er prachtig uit. Helaas kan ik mijn jurk wegens corona nog niet aan, maar ook hier is Martin flexibel in. Ik mocht de jurk in de winkel laten hangen zo lang als ik wilde. Heel fijn en professioneel!

Florentien Florentien

31 juli 2020

Beoordeling: 4.7 van 5

Helaas heb ik mijn huwelijk moeten uitstellen door Corona. Ik heb een prachtige jurk hangen precies zoals ik wilde. Hij is met klasse en precisie afgewerkt. Volgend jaar kan ik hem pas aan en ik kan niet wachten

Marie Marie

30 juli 2020

Beoordeling: 5 van 5

Ontzettende fijne service, snel contact en levering. Weet echt wat de bruid nodig heeft. Prachtige collectie en heel flexibel en betrokken bij ons verhaal. Jaren ervaring en dat straalt overal in uit! Ik raad het elke bruid aan om door Martin geholpen te worden.

Joan van de Ven Joan van de Ven

21 april 2017

Beoordeling: 5 van 5

Je gelooft het op het eerste oog niet als je deze kleine zaak ziet, maar er schuilt een wereldzaak achter de gevel. Martin zorgt ervoor dat he volkomen op je gemak precies dat krijgt wat je voor ogen had. In mijn geval was dat een goudkleurige trouwjurk, of eigenlijk rok en top,helemaal op maat gemaakt waarbij Martin oog heeft voor wat past bij je figuur en bij je persoonlijkheid. En dat dan ook nog eens voor een prijs die heel goed te doen is. Mijn dag afgelopen september was mede door Style Devotion helemaal geslaagd!

Anoniem Anoniem

29 juli 2020

Beoordeling: 4.2 van 5

Jurk is mooi vermaakt. Aardige man

Anoniem Anoniem

29 juli 2020

Beoordeling: 4.7 van 5

Heb jaren geleden mijn trouwjurk gekocht nu heb ik een jurk laten in korten die niet uit de winkel komt, hij heeft het super gedaan was erg ingewikkeld en was erg geduldig.

Laura Monsuur Laura Monsuur

29 juli 2020

Beoordeling: 5 van 5

Ik kon snel terecht om mijn jurk in te laten korten. Er werd fijn meegedacht en de service was top!

Lotte Lotte

25 augustus 2020

Beoordeling: 5 van 5

Martin heeft mijn rok ingekort en prachtig werk afgeleverd!

Nathalie Nathalie

5 maart 2020

Beoordeling: 4 van 5

Martin heeft mijn jurk prima vermaakt, mijn hoepel was nog te lang en breed en die vermaakte hij terplekke, zodat ik niet daarvoor nog terug hoefde te komen.

Lisanne Lisanne

5 maart 2020

Beoordeling: 5 van 5

Mijn jurk kwam uit een andere winkel maar dat was geen probleem. Alles is netjes ingenomen. Toen op de dag van ophalen nog wat kraaltjes bleken te missen heeft Martin ze diezelfde dag nog erop geplaatst. Ik ben zeker tevreden.

Vanja Vanja

5 maart 2020

Beoordeling: 5 van 5

Martin heeft ons fantastisch geholpen. We kwamen met de bruidsjurk van mijn moeder die we wilden laten vermaken, maar we besloten samen met Martin dat het toch een beter idee was om voor een nieuwe jurk te gaan qua tijd en ook kosten. Hij gaf goed advies. Ik zou binnen een maand alweer terug vliegen naar Kaapstad en Martin heeft in een super snelle tijd mijn prachtige nieuwe jurk op maat gemaakt. Ik ben er echt super blij mee!

Ellen Ellen

8 februari 2020

Beoordeling: 5 van 5

Martin voelde heel goed aan wat ik wilde en was ontzettend behulpzaam. Uiteindelijk vond ik ergens anders iets wat net nog iets beter bij me paste maar aan Martin heeft het zeker niet gelegen!

Arianne Arianne

2 januari 2020

Beoordeling: 5 van 5

Style Devotion is een absolute aanrader voor het laten vermaken van je trouwjurk. Ik had een jurk gekocht bij Wed2B en wilde andere mouwen. Dat was een grote klus die Martin en zijn medewerkster fantastisch hebben uitgevoerd. Ik had achteraf gezien wel eerst bij Martin langs willen gaan om jurken bij hem te passen, maar wist niet van het bestaan af.

Marloes Bakker Marloes Bakker

13 november 2019

Beoordeling: 5 van 5

Ik had een prachtige trouwjurk gevonden die nog wel vermaakt moest worden, de kledingmaker durfde het niet aan om de jurk in te nemen. Ik had inmiddels niet veel tijd meer om mijn jurk te laten vermaken dus ik ben meteen op zoek gegaan naar iemand die mij op korte termijn kon helpen. Ik ben Style Devotion op internet tegengekomen en ontzettend goed geholpen door Martin. Nogmaals bedankt voor het meedenken en de snelle service!

Marieke Marieke

3 november 2019

Beoordeling: 5 van 5

De trouwjurk, die ik ergens anders gekocht had, heeft Martin voor mij perfect op maat gemaakt. Martin is prettig in omgang, vriendelijk, humoristisch en super behulpzaam. In de winkel zag ik overigens ook nog hele mooie jurken hangen (maar toen had ik de mijne natuurlijk al gekocht). De moeite waard om eens te gaan kijken!

Eric en Marieke Eric en Marieke

31 oktober 2019

Beoordeling: 4.7 van 5

Ik was op zoek naar een tweede trouwjurk, we liepen langs de winkel en omdat de winkel er gezellig uitzag, liepen we naar binnen. Martin is erg gastvrij en hij gaf goede adviezen. Beide jurken (ook mijn eerste jurk) heeft hij perfect vermaakt, ondanks dat ik de eerste jurk niet bij hem gekocht had. Ook kon ik meteen mooie accessoires voor bij mijn jurken kopen. De ervaringen bij Martin vergeet ik nooit meer, erg prettig, vriendelijk en hij heeft veel kennis in zijn vak! Marieke & Eric

Liselotte Liselotte

30 oktober 2019

Beoordeling: 5 van 5

Prachtig mijn jurk ingenomen! Wat een vriendelijke meneer! En wat een liefde en passie heeft hij in zijn werk!

Anoniem Anoniem

13 juni 2019

Beoordeling: 4.7 van 5

Wat een fantastische man is Martin! Ik kwam met een jurk die ik ergens anders gekocht had maar wel vermaakt moest worden. Martin vermaakte vervolgens mijn jurk meer dan naar wens! Hij heeft zelfs rekening gehouden met mijn beperkte mobiliteit zodat ik goed kan blijven lopen én comfortabel kan zitten! Mega bedankt kan iedereen aanraden hierheen te gaan voor maken/vermaken of gewoon een prachtige nieuwe jurk!

Eva Eva

5 oktober 2018

Beoordeling: 4.9 van 5

Martin heeft mijn trouwjurk prachtig op maat gemaakt en mij goed advies gegeven. Met lingerie en sieraden was het plaatje helemaal af, waardoor ik kon stralen op mijn grote dag!

Kim Kim

21 september 2018

Beoordeling: 5 van 5

Mijn jurk kwam niet bij Style Devotion vandaan, maar Martin heeft mijn trouwjurk heel mooi vermaakt. Ik vind hem een topper. Ik zal hem zeker aanraden.

Rianne Liedmeijer Rianne Liedmeijer

16 juli 2018

Beoordeling: 4.2 van 5

Geweldig dat Martin mij nog kon helpen met het vermaken van mijn trouwjurk. Hij denkt heel erg met je mee, luistert naar je wensen en levert kwaliteit! Ik heb een hele goede ervaring gehad met Style Devotion en raad hem ten zeerste aan.

Anoniem Anoniem

25 juni 2018

Beoordeling: 4.4 van 5

Werken met Martin is een feestje! Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en van mijn jurk een plaatje gemaakt. Martin heeft mijn jurk echt helemaal op mijn lijf gemaakt waardoor de jurk aan alle kanten goed aansloot waar het moest en verborg wat er nodig was ;-). Mede dankzij deze jurk is mijn dag een droomdag geworden.

Danielle Danielle

19 juni 2018

Beoordeling: 5 van 5

Martin is leuk en hij maakt wat je nodig hebt. Leuke ervaring.

Marlies Arkesteijn Marlies Arkesteijn

19 juni 2018

Beoordeling: 5 van 5

Mijn trouwjurk is fantastisch vermaakt, ondanks dat ik de jurk in een andere winkel had gekocht, hier ontzettend goed geholpen.

Maaike Maaike

11 april 2018

Beoordeling: 4.9 van 5

Ik heb hier mijn vintage trouwjurk laten vermaken. Martin is een echte vakman die precies weet wat er moet gebeuren. Je wordt onwijs warm ontvangen door Martin, waardoor je je direct op je gemak voelt. Door zijn professionele houding heb ik geen moment betwijfelt of het vermaken van de jurk wel goed zou gaan. Bij vakman Martin ben je echt in goede handen!

Jenneke de Nereé Jenneke de Nereé

6 april 2018

Beoordeling: 5 van 5

Martin heeft een heel mooie jurk voor mij gemaakt! Dit ging in goed overleg mét een kritische moeder erbij. Samen kwamen we op dit ontwerp uit en aanpassingen heeft hij zonder commentaar uitgevoerd. Ik ben er heel erg blij mee en kan hem van harte aanbevelen.

Andrea Vaars Andrea Vaars

29 maart 2018

Beoordeling: 4.7 van 5

Martin heeft een leuke knusse winkel met prachtige jurken. Je wordt vrolijk onthaald en goed geholpen. Erg gezellig.

Tamara Tamara

3 maart 2018

Beoordeling: 4.9 van 5

Flexibel en martin neemt uitgebreid de tijd. Top service! Topresultaat met vermaken van mijn jurk.

Madeleine Ransijn Madeleine Ransijn

6 februari 2018

Beoordeling: 4.9 van 5

Was heel blij met de keuze dat ik Style Devotion voor mijn trouwjurk heb gekozen. Martin is een hele lieve en aardige verkoper en tevens eigenaar. Vriendelijk ontvangen eerst met een kopje cappuccino en neemt alle tijd voor je!

Anoniem Anoniem

5 februari 2018

Beoordeling: 5 van 5

Leuke zaak, met een leuke gemotiveerde martin die probeert aan al je wensen te voldoen en veel kijk en ervaring heeft met de jurken en het eventueel vermaken hierin. Zeer tevreden dus!

Dorien Laenen Dorien Laenen

5 februari 2018

Beoordeling: 5 van 5

Zeer goede service en kwaliteit

Tamara stroomer Tamara stroomer

1 februari 2018

Beoordeling: 5 van 5

Ik had mijn trouwjurk besteld. Hij was veel te lang en te wijd. Gelukkig kon ik hem hier laten vermaken. Ik ben blij dat ik voor Style Devotion heb gekozen want Martin heeft de jurk goed op maat gemaakt en nu zit hij perfect. Ik had nog geen goede bruidslingerie en schoenen, die heb ik hier wel gevonden. Daar ben ik ook goed bij geholpen. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat! Bedankt Martin.

Nathalie Nathalie

21 oktober 2017

Beoordeling: 5 van 5

Vandaag mijn jurk opgehaald. Ik had hem gekocht via marktplaats maar hij was wel wat te groot. Dus een afspraak gemaakt bij Martin. Hij heeft hem helemaal op maat gemaakt en alle details aangepast. Nu nog even wachten en dan mag ik stralen in mijn trouwjurk. Overigens heeft hij ook prachtige jurken in de winkel hangen dus ook voor een nieuwe jurk zit je hier goed.

Anoniem Anoniem

15 augustus 2017

Beoordeling: 5 van 5

Heel fijne winkel. Tijdens de eerste afspraak mijn wensen besproken en de tweede jurk die ik toen paste is het geworden! Er moest nog wat ingekort worden en dat is ook prachtig gedaan.

Nancy Nancy

17 juli 2017

Beoordeling: 5 van 5

Ik heb een schitterende trouwjurk besteld bij Style Devotion. Helemaal naar mijn wens. De persoonlijke en vriendelijke benadering van Martin en zijn vakmanschap kan ik erg waarderen. Dank je wel, Martin! Nancy

Dollie Gietman Dollie Gietman

5 juli 2017

Beoordeling: 5 van 5

Martin is echt een topper, weet wat hij doet en heeft echt een hart van goud

Lisette Lisette

5 juli 2017

Beoordeling: 5 van 5

Fantastisch goed geholpen door Martin! Niks is te gek, mijn jurk moest op het laatste moment nog iets vergroot worden ivm zwangerschap. Geen enkel probleem! Topper!

Anoniem Anoniem

14 juni 2017

Beoordeling: 5 van 5

Martin van Style Devotion in Haarlem is een vakman. Hij heeft prachtige jurken en maakt in zijn eigen atelier jurken perfect passend. Hij heeft mijn jurk helemaal aangepast naar mijn eigen stijl.

Stephanie van Koeveringe Stephanie van Koeveringe

13 juni 2017

Beoordeling: 4.7 van 5

Fijne service en wat een aardige man Martin!

Veroni Veroni

21 april 2017

Beoordeling: 5 van 5

Je wordt heel fijn en persoonlijk geholpen. Ik wilde wat aanpassingen aan een standaard jurk en dat was geen enkel probleem. Ik heb de perfecte bruiloft gehad mede door mijn geweldig passende jurk.

Jeroen en Sharon Femer Smolenaars Jeroen en Sharon Femer Smolenaars

21 april 2017

Beoordeling: 4.4 van 5

Eerste keer mee wezen kijken, daarna is mijn vrouw met schoonmoeder/moeder/vriendin wezen kijken en passen. Was een heerlijke middag met Martin, passen van 4 jurken van verschillende stijlen, en met het advies van Martin uitkomen op een hele mooie jurk. Vorig jaar zijn we getrouwd op 8 juni, het was een heerlijke dag en mede dankzij Style Devotion voor de bijpassende schoenen en ondermode zeer geslaagd.

Yvon Vooges Yvon Vooges

21 april 2017

Beoordeling: 5 van 5

Bijna 5 jaar geleden tijdens mijn eerste wandelingetje op mijn krukken na een nieuwe heupoperatie even bij Martin naar binnen om ideeën op te doen voor een jurk voor ons huwelijk een half jaar later. Heel lief ontvangen, werden verwend met lekkere koffie en achteraf meteen DE jurk gezien. Geen probleem dat ik op dat moment niet kon passen. Toen het wel zover was stond Martin er helemaal achter om nog 2 andere jurken te passen, en zoals ik eigenlijk al wist werd het toch de eerste jurk. Ook de passessies erna gezellig en geen probleem om het op maat maken bijna op het laatste moment te doen omdat ik bleef afvallen. Kortom, een aanrader voor zowel de jonge als de oudere bruid. De tijd die Martin voor je neemt, deskundig advies en uitvoering, geweldig!

Tess Tess

21 april 2017

Beoordeling: 5 van 5

Het is al weer bijna 3 jaar geleden dat ik heb mogen stralen in mijn prachtige jurk. Via Google kwam ik bij Style Devotion terecht en binnen no time (maar 3 jurken gepast!) had ik voor mij de perfecte jurk gevonden. Martin was echt top! De jurk, de schoenen, de sluier alles was naar mijn smaak. De last minute aanpassingen omdat ik van de stress toch weer wat was afgevallen waren allemaal geen enkel probleem.

Iris van Amerongen Iris van Amerongen

21 april 2017

Beoordeling: 4.7 van 5

Afgelopen vrijdag getrouwd in een prachtige jurk van Style Devotion by Martin. Kleinschalig, veel kennis en mooie creaties. Ook voor een bruid die eens iets anders wil. Ik voelde me erg op mijn gemak en kan het iedereen aanraden!

Hilda Anja van der Hammen - Veenstra Hilda Anja van der Hammen - Veenstra

21 juli 2020

Beoordeling: 5 van 5

Hilda Anja van der Hammen heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Joep Kamperdijk Joep Kamperdijk

18 februari 2020

Beoordeling: 4 van 5

Goeie zaak zeer goed

NG NG

26 kanuari 2020

Beoordeling: 5 van 5

NG heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Robert Lindemans Robert Lindemans

10 augustus 2020

Beoordeling: 5 van 5

Robert Lindemans heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Andre Croes Andre Croes

16 juli 2019

Beoordeling: 5 van 5

Gewoon de beste keuze in bruidsmode.

Stefan Heij Stefan Heij

6 juli 2019

Beoordeling: 5 van 5

Zeer goed en relaxt geholpen door Martin! Mooie trouwjurken in veel variaties. Martin bedankt!

Esther Vaumont Esther Vaumont

30 mei 2019

Beoordeling: 5 van 5

Top service en advies. Prettig ontvangen met kopje koffie. Martin is heel deskundig. Echt een aanrader als je gaat trouwen of een leuk feest hebt ook daar hebben ze genoeg mooie kleding voor.

Alexandra Van Ettekoven Alexandra Van Ettekoven

5 februari 2019

Beoordeling: 5 van 5

Alexandra Van Ettekoven heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Ixchell Verschuur Ixchell Verschuur

24 januari 2019

Beoordeling: 5 van 5

Super zaak.

Inha Goncharova Inha Goncharova

13 juni 2018

Beoordeling: 5 van 5

Inha Goncharova heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

Ana Matos Ana Matos

6 april 2018

Beoordeling: 5 van 5

Martin did an amazing job on my dress. It fits like a glove. We had a problem with the belt but he solved it right away. I recomend this store to everyone who wants an amazing service and dress.

S. Goedkoop S. Goedkoop

18 juni 2016

Beoordeling: 5 van 5

Prima geholpen door Martin. Hij maakt van een bruidsjurk een droomjurk!

Joyce Schermer Joyce Schermer

5 september 2015

Beoordeling: 5 van 5

Joyce Schermer heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.