English

Bruidsmode

Style Devotion heeft een uitgebreide collectie trouwjurken in verschillende stijlen, maten en prijsklassen, van toonaangevende merken zoals Bianco Evento, Isabel de Mestre, Kleemeier, Morilee, Venus Bridal en Tres Chic. Van trendy tot kort en klassiek. Bij ons vind je zeker jouw droomjurk, ook trouwjurken voor de grote maten. Met onze jarenlange ervaring, kennis en passie maken wij ten eerste al een feestje van de pas sessies én zorgen wij dat jij op je trouwdag bent wie jij wilt zijn! Jezelf. Mooier dan ooit. En daar nemen wij graag alle tijd voor. Je gaat de deur uit met een unieke trouwjurk perfect op maat.

Onze experts helpen jou met het zoeken naar jouw droomjurk en in de maanden naar jouw grote dag toe, zorgen onze coupeuses in ons eigen atelier in Haarlem ervoor dat jouw trouwjurk helemaal op maat wordt gemaakt. Als je liever een volledig unieke handgemaakte bruidsjurk wil, ben je ook bij Style Devotion aan het juiste adres! Wij beschikken over een eigen atelier waarin wij jouw perfecte bruidsjapon kunnen maken zodat jij kan stralen in een compleet naar wens gemaakte en perfect passende trouwjurk.

Kom vrijblijvend langs om onze collectie trouwjurken te bekijken. Maak een pasafspraak en vind je droomjurk in onze uitgebreide bruidsmode collectie. Een unieke bruidsjapon hoeft niet duur te zijn.

Onze merken:

Bruidsjapon van Bianco EventoBianco Evento

"Betaalbare, moderne trouwjurken - ontworpen voor jou!"

Trouwjurken en bridal accessoires van Bianco Evento zijn ontworpen met u in gedachten. Betaalbare, on-trendontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten gemaakt van klassieke stoffen in prachtige details. Breng je perfecte dag tot leven met een bruidsjapon van Bianco Evento, allemaal beschikbaar in een kort tijdsbestek en een prijsklasse dat bij je past.

Isabel de Mestre

Bruidsjurken van Isabel de Mestre zijn bijzonder en speciaal door verbinding te maken van het Spaanse vuur en de Duitse rechtlijnigheid: de trouwjurken van Isabel de Mestre hebben een zeer eigen charme, die in elke bruidsjapon herhaalt. Figuratieve secties, kleurenintensiteit en liefdevolle details maken elke bruidsjurk een eyecatcher en zorgen ervoor dat elke vrouw zich voelt als een prinses op haar grote dag.

Kleemeier

" Bruidsjurken door Kleemeier - Jij van je mooiste kant"

Wat verwacht u van uw trouwjurk? Het maakt niet uit of je al concrete ideeën hebt of geïnspireerd wilt worden - bij Kleemeier vindt u de perfecte trouwjurk voor u en uw stijl. Bruidsmode van Kleemeier biedt u een gevarieerde selectie charmante jurken voor uw bruiloft - elk zo uniek als jij en je trouwdag. Exclusieve ontwerpen en trends gecombineerd met een zorgvuldige productkwaliteit: de bruidsjurken van Kleemier laten u zien van uw mooiste kant.

Morilee

"We maken niet alleen iets om te dragen. We maken magie."

Morilee trouwjurken zijn één deel wispelturig, twee delen uniek, en altijd magisch! Net als de bruisende straten van de stad New York, waar hun thuisbasis zich bevind, zijn de jurken van Morilee altijd evoluerend, het mengen van de nieuwste trends met een iconische elegantie die echt tijd overstijgt. "

Venus Bridal

Een parel in de bruidsindustrie. Venus Bridal creëert elegante en tijdloze ontwerpen sinds 1985. Venus Bridal heeft een enorme reeks stijlen gecreëerd, verzameld tot wonderbare diverse collecties, elke verzameling onderscheidend van de anderen, zodat de bruid een jurk kan kiezen die haar eigen individuele schoonheid en unieke persoonlijke charme uitdrukt. -haar "droomjurk"!

Bruidsjurk van Tres ChicTres Chic

"Prachtige en unieke trouwjurken voor elke bruid"

De zes collecties van Très Chic zijn divers qua stijl, stoffen en prijsklasse. Elke collectie heeft zijn eigen stijl en identiteit, dus elke bruid kan een prachtige trouwjurk vinden die haar persoonlijkheid weerspiegelt en perfect aansluit bij de stijl en thema van haar trouwdag.