English,

Trouwjurk vermaken

U heeft al een bruidsjurk, maar deze is niet op maat, te wijd, te lang of juist te strak? Of u wilt juist een andere touch eraan geven? Laat uw trouwjurk vermaken of aanpassen door één van onze experts in dit vak. Style Devotion bied voor deze categorie bruiden een perfecte uitkomst. Met ruim 38 jaar ervaring, kunnen we u deze unieke service bieden om bruidsjurken te vermaken aan uw exacte wensen en maten.

Voor een prijsbepaling kunt u het beste eerst langs komen om de japon te laten zien. We kijken samen naar de mogelijkheden en bespreken de uiteindelijke prijs. De stoffen zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs. Voor een perfect resultaat, kom minstens twee maanden van te voren met uw bruidsjapon langs. Ook al is de trouwjurk niet bij ons gekocht, we kunnen hem aanpassen naar uw wensen.

Een trouwjurk vermaken is een vak apart. Het vergt Passie, inzicht, handvaardigheid en geduld.

We hebben vele verschillende stijlen voorbij zien komen, en toch nog iedere keer verbaast als er weer wat unieks ontsaat. We hebben voor alle gevraagde opdrachten leuke ideeën en de juiste oplossing. Onze eigen coupeuse en coupeur maken de jurk vervolgens helemaal passend naar jou wensen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent en we zien ieder detail. Wij hebben in ons atelier ruim 38 ervaring, en dus ruim inzicht en ervaring.

Bijbehorende lingerie en schoenen kunt u uiteraard ook bij ons aanschaffen, met eventueel een hoepel, ringkussen of kousenband.